O podjetju

Izdelki

Reference

Galerija

Kontakt

Začetki podjetja KOVINSKA IN TOPLOTNA TEHNIKA segajo v leto 1986 z polnim obratovanjem od leta 1994.

Naša glavna dejavnost je usmerjena predvsem v lesno industrijo (oziroma tam, kjer se pojavljajo potrebe po pnevmatskem transportu prahov in večjih delcev) in sicer v izdelavo in montažo industrijskih odsesovalno - odpraševalnih sistemov.

V ta namen smo razvili tudi svoje VRF filtre (suhi), katere prilagajamo po kapaciteti, dimenzijah in funkciji glede na potrebe in želje kupca.

Za svoje filtre izdamo vso potrebno ATEX dokumentacijo potrjeno pri ustanovi Bureau Veritas Slovenija in arhivirano v Franciji.

 

Kompletne sisteme odsesovanja od ideje, zasnove, projekta do izvedbe izdelamo sami (filtri, silo - filtri, patronski filtri, cikloni,pocinkani cevovodi, silosi, celične zapore zraka…), za vse naprave imamo izdelane tudi CE izjave o varnosti naprav.

Dobavljamo in montiramo tudi izdelke svetovno priznanega in kvalitetnega proizvajalca filtrov za lesno industrijo JHM Moldow iz Danske, ki imajo prav tako pridobljen ATEX certifikat.

 

Poleg lesne industrije izdelujemo tudi odsesovalne sisteme za podjetja, ki se ukvarjajo z predelavo kovine (odsesovanja brusilnic, varilnih plinov (patronski filtri, mokri filtri)…), sisteme prezračevanja - klimatizacije za gostinske lokale, trgovine, kompresorske postaje, elektronsko industrijo itd.

 

V podjetju KOVINSKA IN TOPLOTNA TEHNIKA vedno sledimo novostim na trgu, izpopolnjujemo svoje proizvode, proizvodnjo, tehnologijo  in se trudimo da, izpolnimo vse zahteve, ki jih predpisuje zakon, ter ustrežemo željam naših strank.

Prav z namenom nenehnega izobraževanja, večje strokovnosti pri delu in izdelkih sva v letu 2010  ustanovitelj podjetja Oton Petrinčič in naslednik dejavnosti Robert Petrinčič s.p. pridobila naziv Mojster strojnih inštalacij, osebni žig in s tem potrdilo za odgovornega vodjo posameznih del na gradbiščih.

Vedno so nam na prvem mestu:

- kvaliteta

- ugodne cene

- izvedbe v dogovorjenih rokih

- garancija za naše delo

 

Za vse informacije in vprašanja sva Vam vedno na voljo jaz Robert Petrinčič, nosilec dejavnosti in Blaž Petrinčič prokurist podjetja na kontaktnih številkah.

Copyright © 2014 -- Vse pravice pridržane!